Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Klaver kaas

Ambachtelijke kazen van het zuiverste zuivel. Kaasliefhebbers in heel het land hebben de producten van Kaasmakerij Klaver Kaas inmiddels ontdekt. Door de met zorg verkregen melk en de unieke werkwijze krijgen de Klaver kaas producten een steeds grotere bekendheid.

Het assortiment

Het assortiment Klaver kazen bestaat uit voorverpakte puntjes en grote kazen van 5 of 10 kilo. Hieronder vindt u een kleine selectie van de verkrijgbare varianten. Wij informeren u graag naar de verkrijgbaren smaken en verpakkingen.

Klaver kaas brandnetel

Romige Noord Hollandse kaas verrijkt met brandnetelmelange.

Klaver kaas fenegriek

Fenegriek komt uit Zuid-Europa en Azië. Zowel de verse groene blaadjes kunnen gegeten worden, ze zijn heerlijk in bijvoorbeeld een curry, als ook de zaden. Dat zijn net kleine stukjes walnoot en smaken daar ook naar. Wij verwerken het in onze Klaver Kaas, waardoor deze een nootachtige smaak krijgt.

Klaver kaas kruidnagel

De melange van kruidnagel, koriander en komijn dragen zorg voor het uitzonderlijke karakter van deze lekker pittige nagelkaas. Proef het zelf! Deze smaak is ideaal voor diverse kaas(borrel)hapjes.

Klaver kaas mosterd en peper

We hebben de mosterd al voor u in de kaas verwerkt!

Klaver kaas pesto

Pesto kaas is een ambachtelijk bereide kaas met basilicum, pijnboompitten, parmesan en olijfolie. Een volle kruidige smaak met Mediterraans temperament.

Klaver kaas rucola

Rucola staat voor de jonge blaadjes van mosterdkruid met een ietwat nootachtige smaak. Proef de warmte van Italië in deze Klaver Kaas door toevoeging van rucola, balsamico, gedroogde zontomaatjes en olijfolie.

Klaver kaas wasabi

Een Hollandse Sushi.  Klaver Kaas is heerlijk bij de borrel! Wasabi geeft aan de kaas een pittig tintje mee, maar zeer zeker niet te pittig. 

 

 

Correspondentieadres
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 75 04 30
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@foodimpuls.nl

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel  
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen