Foodimpuls
Elke dag vers
uit Ede &
Heerenveen
Contact Ede
| Tel: | +31 (0)342 – 41 35 65 |
| E-mail: | verkoop@verscentrumede.nl |
Contact Heerenveen
| Tel: | +31 (0)513 – 62 39 45 |
| E-mail: | bestellen@haarsma.nl |
Cutter (3mm)
1.Bevroren vlees -6°C in cutter met kruiden en startercultuur tot gewenste snit en -3°C.
2. Zout inmengen tot binding met temperatuur tot -1°C.
Wolf (5mm)
1. Vlees licht bevroren: -2°C tot -3°C mengen.
2. Ook met kruiden mengen en startercultuur, dan malen.
3. Tot slot zout eronder mengen tot binding.
Let op: zowel te koud als te warm eindproduct als te hoge vulsnelheid zorgt voor smering.
Variatietip (aan basis toevoegen)
1. Venkel:
Venkelzaad heel 5 gr.
Venkel gemalen 1,5 gr.
2. Knoflook
Knoflookgranulaat 4 gr.
| 850 gr. | Varkensbuik of varkensschouder (niet te mager) | |
| 150 gr. | Rundvlees | |
| 26 gr. | Nitrietzout | |
| 5 gr. | Eigen kruiden mengsel | |
| 6 gr. | Rohwurst Reifemittel | 78627021 |
| 0,6 gr. | Mildstart FB-CA4 | 78625100 |

Mediterraanse droge worst