Onze verkoopconcepten

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de kwaliteit van het product. Maar de presentatie ervan verleidt de klant in eerste instantie om toe te happen.

Experts in de verkoop van vers

Met 55 jaar ervaring in Food mag je wel van enige expertise spreken. Toch leren ook wij nog iedere dag. En dat houdt ons jong, ambitieus en bij de les. Want de wereld verandert, de smaak van de consument is telkens in beweging.

Daar moeten wij op anticiperen en onze partners in deze dynamische processen meenemen. Dat geldt niet alleen voor het assortiment, maar ook voor de presentatie ervan op de verkooppunten. Wij stellen onze kennis volledig beschikbaar. Samen gaan we voor het succes van jouw onderneming.

De smaak van de consument verandert

Het koopgedrag ook. Wij zorgen ervoor dat u altijd in de optimale verkoop-pas loopt.

Haak aan op de actuele behoefte van jouw klanten

Haak aan op de actuele behoefte van jouw klanten met gerechten die helemaal van nu zijn. Onze concepten zijn zeer compleet, wat inhoudt dat we altijd kunnen ondersteunen op het vlak van recept-inspiratie, communicatie (voor on- en offline) en uiteraard mooie producten. Waar wil jij jouw klanten mee verrassen?

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen in de markt op de voet en zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspirerende concepten om ondernemers in food succesvoller te maken. Onze verkoopadviseurs kunnen samen met u bekijken wat geschikt is voor jouw speciaalzaak, en samen werken aan een succesvol eindresultaat!

Onderstaand vindt u alle actuele concepten, is er iets wat u aanspreekt? Lees verder of neem gerust contact met ons op!

Vernieuwen? Verrassen?
Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food?
Maak kennis met onze unieke concepten!

We helpen je graag verder!

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!

Onze merken

Onze merken zijn geselecteerd door en voor professionals in de verswereld.
We zorgen ervoor dat jij de beste prijs krijgt voor de beste kwaliteit.