Inspiratie

Consumenten willen verrast worden. Foodimpuls weet hoe!

Foodimpuls is sterk in het creëren van verkoopconcepten. De consumenten smullen er letterlijk van. Lees voor inspiratie het ‘Aan Tafel’ magazine en laat ook jouw omzet met goede ideeën groeien.

Wij houden van ons vak (en smullen van de producten die wij leveren).

We zijn blij met ons werk. Iedere dag weer. Het is een feest om met zulke mooie foodproducten om te mogen gaan. En het feestgevoel wordt nog groter als wij onze passie met onze partners mogen delen. Nodig ons uit voor een inspirerend gesprek. Wij hebben er zin in!

Zin in inspiratie?

Er kan nog zoveel meer. De wereld is ieder moment in beweging. Wij kijken graag naar de veranderende smaak van de consument. Naar nieuwe generaties die het gedrag van de voorgaande niet klakkeloos overnemen en naar de toekomst kijken. Hún toekomst. Dat alles leidt tot andere consumptiepatronen, tot nieuwe wegen naar succes. Wij helpen je die inzichtelijk te maken.

Vernieuwen? Verrassen?
Onderscheidend zijn van andere ondernemers in food?
Maak kennis met onze unieke concepten!

Experts in de verkoop van vers

Met 55 jaar ervaring in Food mag je wel van enige expertise spreken. Toch leren ook wij nog iedere dag. En dat houdt ons jong, ambitieus en bij de les. Want de wereld verandert, de smaak van de consument is telkens in beweging.

Daar moeten wij op anticiperen en onze partners in deze dynamische processen meenemen. Dat geldt niet alleen voor het assortiment, maar ook voor de presentatie ervan op de verkooppunten. Wij stellen onze kennis volledig beschikbaar. Samen gaan we voor het succes van jouw onderneming.

We helpen je graag verder!

Onze verkoopadviseurs kunnen je alles vertellen over onze concepten. Bel gerust!