Een samenwerkingsverband tussen:

Zweistra Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Foodimpuls - De kracht van samenwerking

Wilt u zich als bedrijf onderscheiden in deze tijd, dan zult u mee moeten bewegen met de markt. Uw concurrenten altijd net een stap voor zijn. Tegemoet komen aan de wensen van uw klant, liefst nog voordat die klant weet dat hij die wens heeft. U moet dus verder, slimmer en creatiever denken dan anderen. En dat is precies waarmee Foodimpuls haar klanten ondersteunt.

Samenwerkingsverband

Foodimpuls is het samenwerkingsverband van twee toonaangevende groothandels in vers:
Zweistra Foodimpuls uit Zaltbommel en Haarsma Foodimpuls uit Heerenveen. Wij hebben onze krachten gebundeld op het gebied van inkoop, verkoop & marketing en kennisdeling.

Sinds 2017 is Foodimpuls de importeur van AIME producten en behartigt daarmee in de Benelux de verkoop en distributie van diverse Italiaanse foodbedrijven uit de regio Varese. AIME staat voor Assiociazonne Imprenditori Europi. Dit is een samenwerkingsverband van bedrijven uit de streek Varese, gelegen in het noorden van Italië in het hart van Lombardije. Hier staat genieten van het leven, de natuur en het geweldige eten en drinken centraal staat.

Voordeel voor onze klanten 

Deze samenwerking biedt onze klanten het voordeel dat zij kunnen profiteren van de inkoopkracht en verkoopondersteuning van de groep. Foodimpuls biedt een groot assortiment eerlijke verse producten die waar nodig ondersteund worden met diverse plannen en concepten , speciaal voor u bedacht. Vanuit de filosofie: gezamenlijk de consument bereiken. Samen staan we sterk.

Correspondentieadres
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 75 04 30
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@foodimpuls.nl

Zweistra Foodimpuls - Zaltbommel  
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen