Een samenwerkingsverband tussen:

Zweistra Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Groothandels

Twee bijzondere familiebedrijven vormen samen Foodimpuls. Door de handen ineen te slaan is Foodimpuls in staat om in heel Nederland haar klanten te bedienen.

Zweistra Foodimpuls - Zaltbommel

Een nieuwe naam voor een bedrijf dat sinds 1986 actief is in het midden en zuiden van het land (voorheen onder de naam Bert de Joode Verswaren). Een bedrijf met een missie, dat positioneren ziet als een kwestie van kiezen, durven kiezen. Zweistra Foodimpuls BV kiest daarbij voor bijzonder. Directeur Arjen Borsje verwoordt dat als volgt: “We willen bijzonder zijn in de markt van groothandels. Daarvoor hebben we een duidelijke koers uitgestippeld.

Bekijk de website: www.booijman.nl

Haarsma Foodimpuls - Heerenveen en Raalte

Samenwerken staat centraal bij het bedrijf dat binnen Foodimpuls boven de grote rivieren opereert: Haarsma Foodimpuls in Heerenveen, met tevens een distributiecentrum in Raalte. Bert Haarsma van de tweekoppige directie legt uit: ‘Mijn vader ging in 1965 van start, het bedrijf groeide gestaag, vooral dankzij zijn duidelijke visie en vooruitziende blik. Toen hij veertig jaar geleden een man of acht in dienst had bouwde hij een pand met een kantine waar wel dértig mensen in konden: “Voor trainingen en info-avonden, die gaan we onze klanten aanbieden.” 

Bekijk de website: www.haarsma.nl

Correspondentieadres
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 75 04 30
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@foodimpuls.nl

Zweistra Foodimpuls - Zaltbommel  
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen