Een samenwerkingsverband tussen:

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen

Recept impuls: Lasagnette

Ingrediënten  
Il Ceppo Lasagne
Oerlemans Ratatouille

Bereiding
Pak een bak Il Ceppo Lasagne en snijd deze in stukjes. Blancheer 1,5 kilo ratatouille in 2 à 2 minuten op 100 graden in de steamer en laat het afkoelen. Meng de groenten met de lasagne. Schep het groente/lasagna mengsel in een alu-bakje en garner af met kaas en tomaat.

 

Correspondentieadres
AdresPompmakker 2
8447 GJ Heerenveen
Tel.+31 (0)513 - 75 04 30
Fax.+31 (0)513 - 62 17 83
E-mailinfo@foodimpuls.nl

Booijman Foodimpuls - Zaltbommel  
Haarsma Foodimpuls - Heerenveen