Artboard
Inspiratie
Verkoopconcepten
› Butchers Tataki
› Chef’s BBQ Selection
› Chef’s Dinner Selection
› Gourmetfeest
› Meat & Meals
› Smulsteen
Assortiment
Vleeswaren
Salades & tapas
Maaltijden, soepen & AGF
Vlugklaar & gebraden
Barbecue & gourmet
Dranken
Vers vlees
Brood & bake-off
Kruiden, marinades & sauzen
Zuivel, kaas & eieren
Worstmakerij
Overig food
Verpakking, schoonmaak & non-food
Merken
Fier
Boerderijkip
Redondo Iglesias
Spijkerman
Livar
Negroni
Over ons
Ons verhaal
Het team
Contact
Bestellen
Klant worden
Menu
Menu
Paas smulbol
Zet tijdens de paasbrunch deze heerlijke smulbollen op tafel!
Bekijk recept
Print het recept
Bereidingswijze
Snijd het middelste gedeelte van een smulbol uit en houd ongeveer een rand van 2cm over.
Verdeel 2 plakjes spek kruislings over het kuiltje zodat de binnenkant bedekt is. Vouw het spek een beetje over de rand.
Doe een rauw ei in het kuiltje. Maak af met wat peper en zout.
Bak circa 15 minuten af op 160 graden totdat het ei gaar is.
Verpak, codeer en registreer voor verkoop.
Ingrediënten
10 stk.
Smulbol
55056105
300 gr.
Gerookt ontbijtspek
12300063
10 st.
Ei
70200009
Recept delen:
Delen op Facebook
Delen op X
Delen op WhatsApp
Delen op LinkedIn
Delen via e-mail
Vergelijkbare recepten
Huisgemaakte spareribs
Zonnige grillworst salade
Sweet bacon salade
Link naar: Fruitige lente toetjes
Link naar: Fruitige lente toetjes
Fruitige lente toetjes
Link naar: Creamy risotto met spinazie en kip
Link naar: Creamy risotto met spinazie en kip
Creamy risotto met spinazie en kip
Scroll naar bovenzijde
Scroll naar bovenzijde
Scroll naar bovenzijde