Bekijk recept

Asperge filetrol

Een smaakvolle verwennerij! Varkensfilet gevuld met schouderham en asperges

Bekijk recept

Bereidingswijze

  1. Smeer de varkensschnitzels in met de Provence marinade.
  2. Beleg ze met de ham, asperges en wat rucola.
  3. Vervolgens oprollen zodat de asperges en rucola aan beide kanten iets uitsteken.
  4. Zet de rolletjes vast met een prikker.
  5. Smeer ze rondom in met Provence marinade.
  6. Garneer eventueel af met wat alfalfa.

Consumentenadvies:
Circa 8 minuten rondom bakken

Ingrediënten

8×120 gr. Varkensschnitzel
100 gr. Herbal Indy marinade 78634472
8 plakken Schouderham 11000010
16 stk. Asperges uit pot 32400037
40 gr. Rucola 32183014
10 gr.  Alfalfa
8 stk. Prikkers 85120689

Recept delen:

Vergelijkbare recepten